Skånebullen

Igår besökte Julia och jag Skånebullen. En mycket trevlig och välordnad tillställning. Höjdpunkten för mig var att jag fick träffa fyra av ”mina små valpar”. Nu var de vuxna, fina, trevliga hundar. Särskilt gladde det mig att de var så välskötta och i så fin kondition.  

Välkommen hem

 
Traktor fick vara inlåst i hundgården ett par timmar. När jag kom hem och öppnade dörren möttes jag av Traktor, glatt viftande på svansen. Han hade lyckats få upp haspen och gått ut i rummet. På en hylla hittade han kartongen med prisrosetter. Rosetterna hade han inte brytt sig om men kartongen var omsorgsfullt demolerad.

Kakfatsexkursion

I morgon reser jag till Karlskoga för att titta på kakfat.
Nikon och Julia följer med. Men av andra skäl.

gubbsjuk

Traktor är 9 år. Men mer intresserad av löptik än någonsin tidigare.

Huliganer

Upptäckte att ett källarfönster var pangat. Någon av hundarna har slått sönder rutan med hjälp av en bräda de bitit loss från en trappa. Ingen erkänner och ingen skvallrar. Värsta firman.

Nikon har börjat löpa

Nikon har redan blivit 3 år. Tiden går fort.

Hämnd

 
Nikon har kommit på en ny metod för att få sin vilja igenom. När hon vill komma in i sovrummet och dörren är stängd skäller hon. Om jag inte kommer och öppnar tystnar hon och tar ner en planta från blombordet och massakrerar den.

RSS 2.0