Typisk bullelek

 
 
Nikon och Julia gillar varandra. De leker ofta och gärna, det kan se lite våldsamt
ut ibland men de visar ingen aggresivitet alls. När de vilar ligger de tillsammans.
 

Julias nya plats

Igår fick Julia en egen fåtölj. Den föll henne i smaken för hon lämnade den inte på flera timmar. Och då bara för en kort stund för att äta och gå ut. När hon kom in gick hon direkt och lade sig i sin nya liggplats. I morse fick jag väcka henne. Hon låg kvar och viftade på svansen och det var nästan motvilligt hon klev ner. Vilken skillnad mot när Traktor fick sin möbel, han destruerade sin på ett par dagar.

Bra smak

 
Julia har i alla fall sinne för god litteratur.

Bra taktik

När Nikon ligger i soffan vill hon vara ifred. Traktor och Rumba accepterar det  och går iväg när Nikon ilsket markerar. Men Inte Julia. Första gången hon försökte komma upp i soffan fick hon stryk men hon lärde sig snabbt. Nu gör hon sig så liten hon kan, öronen bakåt, mungiporna nästan vid svansen samtidigt som hon viftar frenetiskt på svansen. Det fungerar, Nikon släpper upp henne och sedan ligger de där tillsammans.
 
 
 
 

Paprika

Sent i våras petade jag ner några paprikakärnor i såjord. Det blev plantor men de växte ganska dåligt, sommaren var inte den bästa. I höstas tog jag in plantorna och då började de blomma. Nu har det äntligen blivit färdiga frukter.

RSS 2.0